Tips Start Sekolah !

Assalamualaikumm . 
korangg 
apaa khabarr sumee ?
wkwkwkw, okay kitaa sambung dengan tajuk kitaa
Myra nak tulis tips tips untuk kesekolah , 

Tajuk kita ialah TIPS START SEKOLAH !
esok kann ? 2 Januari 2013 ?
macam tak percayaa --'' 

okay kita start sekarang . Let;s Go !

Okay , first . kita kena manage-kan tudung.
Tudung Myra untuk sekolah saiz M , untuk Sukan S . 
Myra bukan pengganas , just murid biasaa
TIPS : Korang lipatlah tudung gorangt kedalam ke . Lipat jea mcm mane, asalkan kemas .

Second  . Baju Sekolah .
Myra punyaa baju sekolah kaler putih jeaa , kain biru  gelap ,. 
Myra sekolah rendah okay , darjah 6 , next year form 1 .
TIPS : Pakai lah baju sekolah korang dengan kemas , barulah murid murid sume akan berasa kagum . wkwkwk

Third . Muka . Myra nnti gi sekolah , before mandi berus gigi dan cuci muka dengan SAFI BALQIS PERFECT 10 . 
TIPS : korang pakailah pencuci muka supaya muka korang nanti bersih jea kan . 

Forth : Bibir, bibir korang tu jangan sampai jadi warna coklat sangat . tak elok untuk budak mcm kitaa , mama Myra selalu pesan pakai lah LIP BALM strawberry kah , cherry kah , orange tak maw :P

>>> Jam Sekolahh
TIPS : pakailah yang stylishh siket , macam G-SHOCK kea , ICE WATCH

Fifth : Nametag dan lencana sekolah kat tudung sekolah 
TIPS : jangan tak jahit kat tudung korang , please jahit , sebab kalau ade rezeki . insyaAllah korang akan dilantik jadi pengganas , haha . kadang kadang Lencana Sekolah kat bawah , Nametag kat atas kan ?

Sixth : Beg Sekolah , beg sekolah korang tu kenelah bergayaa , hehe 
Myra punya tahun 2013 ni , BODY GLOVE pink + blue 
comell jeee nampak . haha .
TIPS : Pakailah beg sekolah yang stylish dan hebat , jangan pakai atas sangat beg tu , jangan pakai londeh sangat beg tu , karang tak masuk ilmu . baru tawu , :P pakai secara sederhanaa jeaa . 

Seventh : Botol Air , botol air Myra jenama ICON , adik Myra jenama BROS .  botol dia memang hebat , sebab ber-stylish . wkwkw 
TIPS : belilah botol air yang ada nama ICON or BROS . pilihlah corak botol air tu , yg mane sesuai dengan korang ,

Stokin : Okay Myra guna stokin panjang kaler BLUE + WHITE , 
TIPS : pakailah stokin panjang panjang kalau Waktu Sukan nanti taklah nampak betis kiut miut korang tuuu 
untuk yang nak nampk sangat betis korangg tuhh , pakailah stokin pendek yang menutup buku lali

And The Last : Kasut 
TIPS : gunalah kasut yang ber-stylish 
macam NORTH STAR , NEW STAR , SLAM AMERICA and otherss

OKay tu jeaa ., SEMOGA BERJAYAA . :)

1 comment:

No hash words .