Freebies : Doodle Yang Tak Mantap !


.Assalamualaikum Semua !

Ececehh  . Lama kot tak hapdet nih . Rindu korang kaw~kaw punya lah . hee~
Rindu punya pasal , Lyssa maw kasi itu ... hmm . Apa ?

DODOL ? Eh .. Eh .. Doodle lah ! hekhek .  
Alar . Lyssa mana lah TEROR plush-plush cangat lukis de-DOODLE nih . Hamperhh .
Ciket pun tak reti ! lalalalala~ Pakai hentam karo-karoma je~

Dekat bawah ni lah hasilnya .. If tak suka tak pe . 
If nak , ambil je . Tak marah aihh . Simple ~ Macam-Macam Color ada .
Boleh lah kalau nak buat header ke , banner ke , nak letak kat sidebar ke , nak letak DP fesbukk ke .. Ikut lah . Suka ambik , Tak nak BLAHH ! =) <<kasarnyerrrr~ huhu .


 

http://1.bp.blogspot.com/-0o23N_b4gDM/ToW--5Pz5UI/AAAAAAAAA54/EK9WwzB8Gu4/s1600/doo1.png

 

http://3.bp.blogspot.com/-wiDb_440iRc/ToW-_TEiv1I/AAAAAAAAA58/4_CLhfp0CWA/s1600/doo2.png

 

http://2.bp.blogspot.com/-bnagTqczx-U/ToW-_6kt1QI/AAAAAAAAA6A/AYEBIT9TTaM/s1600/doo3.png

 

http://3.bp.blogspot.com/-1FVujmOjzRU/ToW_ARQ71AI/AAAAAAAAA6E/FkHYDjwRmq0/s1600/doo4.png

 

http://4.bp.blogspot.com/-TnzEuTU3lo8/ToW_A2KElwI/AAAAAAAAA6I/VC13Ufqp7ps/s1600/doo5.png

 

http://3.bp.blogspot.com/-7VnHu1HtZ1k/ToW_BdU-VAI/AAAAAAAAA6M/mfGPI1Kr0XE/s1600/doo6.png

 

http://3.bp.blogspot.com/-amNSzaUKTgk/ToW_B3wtuxI/AAAAAAAAA6Q/bdy52Hq9LDg/s1600/doo7.png
 
lepas korang ambik ,komenn k , at least sy thu , :)

klik sini !!

6 comments:

  1. Koo ni suke tiru Kak Lyssa kan ? Link blog tukar sikit jadi Myraa . Pastu , tutor semua pakai name Lyssa , Nak copy pon agak2 lah . Sampai sume pakai name dy . Muke ko bajet taw x , x kuase aq follow blog buruk ko ni , cursor pon buruk macam muke ko yang hodoh tu ! Aq mintak maaf ok ? Tapi serius , ko ni budak2 lagi dah menggedik nak berblog . Tapi xpe , orang len , yang darjah 4 pon boleh buat blog cantik taw x ? SERIOUS ! Blog ko buruk !!!!!!!!! Delete lah , buat saket mate aje , followers 4 orang , sian , sape nak follow belog nie ? Euuu ~ Senang je nak delete , DASHBOARD > SETTINGS > OTHER > DELETE ! Ko kan suke buat tutor , ha ~ aq dah bagi tuto ni , amalkan ok ~ BABAI ! Wsalam ~

    ReplyDelete
  2. apa masalah awak skarang ? kak lyssa tk mrh pun , okey finee ~~~ sy delete , sy mmintak maaf kalau sy ade buat salah kt awak

    ReplyDelete
  3. Maafkan saya anymous tapi saya akan berpihak pada Myra..Jika blog Anymous lebih cantik tunjukkanlah.Biarlah blog dia buruk sekali pun di mata awak.Tapi ianya cantik di mata yang lain.Dia copy pun sebab nak sebarkan pengetahuan.Bukankah kita tidak boleh kedekut ilmu?Awak itu kata dia menggedik nak berblog awak itu pula menggedik untuk dosa.Dia tahu cara untuk delete itu ada di tuto Lyssa..
    Sekian.

    ReplyDelete
  4. Anymous,dia hanya menyebarkan tuto Lyssa.Manusia tidaj boleh kedekut ilmu.Dia punya blog cantiklah!Awak tu?menggedik mengutip dosa.Maknanya blog aku lagi cantik dari blog dia?Dia tahu cara nak delete blog..Muka awak dah konfem cantik ke?
    Jangan nak tuduh orang,cermin muka dulu!

    ReplyDelete
  5. Awak berdua ~ Saya mintak maaf , saya dah salah sangka . Myra , sy mntak maaf sebab kutuk2 awk . Saya mintak maaf . Belog saya tak cantik pon . Tolong maafkan saya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe , sy dah maafkan awak , boleh sy mintak URL/link blog awak ?

      Delete

No hash words .