Alhamdulillah !

Assalamualaikum 
Selamat Petangg !

Okay , sekarang Myra nak share something yang memang penting sangatt ! bagi Myra lah , bagi korang . taktahu lahhh .. 

Okay now we start , Myra peperiksaan UPKK 1 November sampai 3 November , dekat Kafa Ar-Raudhah . tahu kat mana ? kat Puchong Prima . Pegi sana tumpang kete Ustazah , ade 2 orang ustaazah yang boleh tumpang , calon semua ada lapan orang . semua perpempuan , sorang Lelaki . 

1 NOVEMBER 2012

Myra pun beratur , nak masuk kelas ni .. 
okay , bila dah masuk tu , ustazah Myra cakap
>> Okay , cari nombor pendaftaran kamu kat meja tu , cek nama betul ataupun tak . kalau betul duduk . 

Okay , Myra Pun duduk lah kat meja yg ada nama 
WAN FATHIN AMIRAH BT WAN MOHD TAMIZI
fuyooo ! Alangkah terkejutnyaaa Myra sebab Myra duduk depan sekali , belakang tu kawan myra nama dia 
NUR IZAH BASIRAH BT SUHAIMI 
Pastu kat belakang sana kengkawan Myra , kat sebelah Kiri Myra budak sekolah lain , taktahu lah sekolah manaa , Okay
bila dah start peksa tu , Myra pun jawab dengan teliti tawu ?
alaa budak rajin kan ? 
alololo ~~ perasannyaa sayaa , LOL XD

Bila Myra dah Siap tu , Nasib Malang plakk sebab pemadam hitam Myra terjatuh , dan masa tu , Myra tak perasan sebab Myra tidurrr ~~ Zzzzzzz ~~

dan lepas bangun tidurr tu, Myra tengok pemadam Myra hilangg , Grrr ~~
rupa rupanya pemadam Myra ade dekat meja budak sombong sebelah kiri tuu , alamakk ~~ cemana ni ?

so , Myra mula lah menggelabah , Act .  Budak gedik tu pun tidur jugakk . Myra nak padam jawapan Myra tu , tapi pemadam kat diaa , myra banyak kali panggil diaa , tapi dia buat bodohh ~~ . aiyoyo , cmana ni ?

banyak kali Myra panggil dia , and the last , tahap Kesabaran Myra dahh Hilangg ! Grrr ! Myra panggil dia woiy budak sebelah , baru dia dengar , lepas dia dengar , myra pun cakkap lah BAK LAH PEMADAM AKU ! .

diaa pun kasi lah , lepas dia kasi , Myra padam lah jawapan Myra yg salah tu , then hantar kertas , then rehat , then buat kertas yang lain , then balik , yawww , ! yeahh yeahh yeayy , dah habis seharrii , :) yipie ,

okay , tu baru hari pertama kann ? hari kedua esok pulakk 

budak tu tukar tempat dengan kwn dia , so , takda papelahh ,

HARI KETIGA :

>> takde pape , mcm hari pertama tu jeaaa , hehe ,

nak tahu apa yang Myra Alhamdulillah kann ? 
jomm ikut myra 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Adalah ini disahkan bahawa WAN FATHIN AMIRAH BINTI WAN MOHD TAMIZItelah berjaya mendapat 8A dalam UJIAN PENILAIAN KELAS KAFA ( UPKK )hewhew , tu jeea yang Myra happy sangatt tu . papa mama myra pun happy , papa nk kasi hadiahh lahh , nak gi dinner kat putrajaya , :))mesti ada yang tak percaya kannnak tengok tak bukti nyaa ?bawah ni 
v
v





korang pandai baaca jawi dok ? silakan baca sayaaa punyaa , *gediksss*

Okaylhh , nak caw dah neeehh , byebyee korangg
XOXO 







1 comment:

  1. test satt naa ! nk test comment box satt , haha XD

    ReplyDelete

No hash words .